Søk nå!

Skolen har løpende opptak og du kan søke om plass! Mer her.

Kontaktinformasjon

Administrasjon:

bibelskolen@nll.no

Rektor:

pbholm@online.no

Tlf.: 33 33 89 00

Adresse: Fossnesveien 13B,

3160 Stokke

 

Ønsker du å gi en gave?

 

Skolen eies og drives av:
Norsk Luthersk Lekmannsmisjon

Nytt skoleår igang

Åpningshelgen 19. - 20. august innledet et nytt høsthalvår på Bibelskolen på Fossnes.


Det er 11 elever som går i høst. På bildet ser vi fra øverst til venstre Uyen Le (Vietnam), Tina Fossdal (Gyland), Sigurd Brennsæter (Hurdal), Elias Petersson (Nybro), Linnea Söderberg (Umeå) og Johanne Fjell (Bangdalen). Fra nederst til venstre sitter Moses Abel Ong (Filippinene), Anne Margarette Bedayos (Filippinene), Thanh Nguyen (Vietnam) og Joseph Uton (Filippinene).

Må vi legge skoleåret i Guds allmektige hender, Han som er mektig til å lede og bevare sjelene på veien til Himmelen. "... ta ydmykt imot Ordet som er innplantet i dere, og som er mektig til å frelse deres sjeler." (Jak 1:21)

 

 

Lørdag 26. august var det tur til Gaustatoppen for elevene, samt andre som ønsket å slå følge. De var ikke alene om å reise dit den lørdagen. Etterpå var det pizzasnurrer og noe søtt attåt hjemme i Holmveien hos rektor Per Bergene Holm.

Her er gjengen samlet i lag på toppen av Gaustatoppen.

 

 

Litt bilder sålangt fra hverdagen på Fossnes

Spill i dagligstua er populært. Er er nye og andre beboere samlet, sammen med husmor Mary Ann.

 

Fossneskoret har også startet opp, med rektor som korleder. Han skal også få assistanse av Reidun Asdahl og Rami Seppälä i høst, og øvelsene foregår på Bibelskolen annenhver tirsdag fra kl. 18 - ca 21. Det er flott å være med å synge i kor!

 

 Hver skoletime starter opp med en fellessang før skoletimen legges i Guds hender.